Rendelés menete

  
         

       1.   Lehetőségek   


     Az Ékes-Édes Ajándékok Alkotói várják megkeresését, valósítsuk meg együtt mézes elképzelését! 

Minden alkalomra, és ünnepre találhat megfelelő mézeskalácsot ajándéknak és dísztárgynak az esküvőtől, az évfordulókon, a céges reprezentációs ajándékokon át az emléktárgyakig.
Kosarak, tálak, címerek, köszönetajándék, vendégajándék, ültetőkártya is népszerű mézeskalácsból, de asztaldíszeket, teremdíszeket és egyéb dekorációt is készítünk. Határt csak a fantázia és a jó ízlés szabhat színben és formában egyaránt. 
   A kínálatban jelenleg is több, mint 400 mézeskalács található. Azonban a fotókon láthatóaktól eltérő, más forma, méret, szín és díszítési lehetőségek közül is választhat, valamint a legtöbb minta részben, vagy egészben más méretű kalácson is megjeleníthető. 
A sérülés veszélye miatt, csak a biztonságosan szállítható kalácsokat tudjuk postázni. (A Magyar Üzleti Csomag szolgáltatása, törékeny megjelöléssel, tapasztalatunk szerint teljesen megbízható.) Ha megoldható és személyesen szeretné átvenni a megrendelt mézeskalácsokat, a készítőkkel egyeztetett helyen és időpontban van rá lehetőség.


      2.   Ajánlatkérés


Minimum megrendelési érték: 5,000 Ft


      3.  Próbadarabok elkészítése, és az árajánlat összeállítása

   Egyedi megrendelésnél az ön elképzelése alapján színes tervet készítünk. Erről fotót küldünk. Ezt a készítővel tovább finomítható telefonon, vagy e-mailben egyeztetve. A véglegesített terv alapján pontosítható az árajánlat.

   Nagyobb darabszámú megrendelés esetén az Ön elképzelése alapján készített mintadarabok fotóit is mellékelve 24 órás határidővel kézhez kapja a részletes árajánlatot, az elkészítéshez szükséges idő megjelölésével. Személyesen, vagy a mintadarabok fotói alapján választhatja ki az Önnek leginkább tetsző mézeskalácsot, illetve ezek alapján alakíthatjuk ki a tökéletes végeredményt. Kívánságára térítésmentesen a kiválasztott darabot Önhöz postán eljuttatjuk, hogy 
minőségéről személyesen is meggyőződhessen. A próbadarabok elkészítése ingyenes, és nem kötelezi Önt vásárlásra.
Az árat a méret, az alapszín és a minta bonyolultsága befolyásolja. Nagyobb megrendelési darabszám esetén mennyiségi kedvezményt adunk.

   Mennyiségi KEDVEZMÉNY: 

A megrendelt mézeskalácsok árából 
 - 50.000 Ft megrendelési értéktől


    4.  Megrendelés





    5.   A mézeskalácsok elkészítése


   A mézeskalácsok élelmiszernek nem minősülő ajándék és dísztárgyak. Annak érdekében, hogy a szépségüket sokáig megőrizzék tartós technikával  kizárólag a klasszikus alapanyagokból, a megfelelő receptúra alapján készült mézestésztából, tartós mázzal, és kiszárítással készülnek. 


Tárolási javaslat:

A mézeskalács népszerűségét a méznek köszönheti, mely képes megkötni a levegő páratartalmát, így soha nem szárad ki és keményedik meg, illetve újra megpuhítható párásabb közegbe helyezve, vagyis hosszú időn át finom omlós, fogyasztható marad. Ez a tulajdonság azonban nem kedvez a díszítő szándékkal készült mézeskalácsoknak. A páratartalom változásait térfogatváltozással követi, zsugorodik és tágul a sütemény, ezért hosszabb ideig szobalevegőn tartva veszítenek díszítő érékükből. Légmentesen tárolva, fóliacsomagolásban vagy vitrinben tartva, viszont hosszú éveken át szépek maradnak.
A térbeli mézesekhez a tartósság érdekében a alaktartó tésztáját használunk alapanyagul, 
ami sokkal tovább szép marad még csomagolás nélkül is.

   A megrendelést követően nagyobb darabszám esetén, pl.:. köszönetajándékok, vagy reprezentációs céges reklámajándékoknál a készülő mézeskalácsokról is küldünk fotót. A különböző variációkban készült díszcsomagolásokból is ilyenkor lehet választani.



    6.   Csomagolás


A csomagolás az előző pontban ismertetett okok miatt előnyös és a szállítás során is védelmet nyújt. A díszcsomagolás átlátszó ropogós PP fóliából, a mézeskalácshoz illő színben, külön böző szélességben választható organza, szatén, vagy taft szalag masnival átkötve készül. Ezt a feltüntetett árak tartalmazzák.

Az esküvői köszönetajándékoknál a csomagolás organzából is készülhet többféle színben.
Az egyedi organza díszcsomagolás 80 Ft/db áron rendelhető.

   A szállítás alatti biztonság érdekében nagy gondossággal készül a csomagolás. Az erős karton doboz buborékfólia, valamint műanyag habfólia bélelést kap. Ezen belül légmentes csomagolásban egymásra több rétegben kerülnek a mézeskalácsok. A rétegek között habfólia ad védelmet az összenyomódás ellen. 


    7.   Szállítási díj

   Amennyiben személyes átvételre nincs lehetőség, a  szállítás módja a legbiztonságosabb megoldással a Magyar Posta Üzleti Csomag feladási módja törékeny megjelöléssel. A tapasztalatok szerint teljesen megbízható. A postaköltséget a megrendelő fizeti. 

   Minimum megrendelési érték: 5,000 Ft

Fontos! Átvétel előtt meg kell győződni a csomagolás sértetlenségéről. Amennyiben nincs rajta látható sérülés én teljes garanciát vállalok a tartalom épségéért. Ha szakadást, benyomódást, törést talál a dobozon azt a postás a helyszínen jegyzőkönyvezni köteles. Ebben az esetben a postai biztosítás 10-szeres értéken téríti meg a sérült csomag feladó szelvényen, illetve utánvételként megjelölt értékét. Korábbi tapasztalatok alapján a professzionális csomagolásnak köszönhetően ma már egyetlen esetben sem esik kár a küldeményeimben, és a mézeskalácsok minőségében.
Amennyiben a második kézbesítési kísérlet során sem találta Önt a megadott címen a postás, az általa hagyott kézbesítési értesítővel, azaz azon megjelölt postán és időpontban átvehető még 5 napon keresztül a küldemény.





Kézhezvétel után várjuk észrevételeit, véleményét, bízva megelégedettségében.

Kellemes Böngészést kívánnak Önnek
 az Ékes-Édes Ajándékok Készítői 

Hogy mindig értesülhessen legújabb mézeskalácsainkról várjuk a Facebook oldalunkon is: 



 
                                                

TANFOLYAMI NAPTÁR